Herinnerings sieraden zowel voor de mensen om je heen als de mensen die zijn heen gegaan.

Vaak worden dit soort sieraden geassocieerd met mensen die er niet meer zijn. Niets is minder waar, wat is er mooier om iemand bij je te dragen om wie je veel geeft in de vorm van een sieraad met zijn of haar vingerafdruk. Veel van deze sieraden maken we zelf, maar ook verkopen we sieraden van de merken see you and touché gemaakt door Bas Verdonk.

Eigenlijk altijd leveren wij ons herdenkingssieraad af vol trots bij de klant, we proberen dan ook de emotie te verwerken in Het Sieraad, maar wel met het idee dat het een prachtig sieraad is om naar te kijken. De Persoonlijke toevoeging hoeft niet altijd zichtbaar te zijn dat is voor de drager(ster) zelf. De ring in het plaatje hiernaast was een schot in de roos voor de klant, ook al vinden wij hem zelf mooi, uiteindelijk gaat het om degene die Het Sieraad gaat dragen. In dit geval een erg tevreden klant !

Touché is het merk bij uitstek dat sieraden maakt met vingerafdrukken van mensen bij leven. Ze hebben een prachtige herencollectie, trouwringen collectie en een variatie aan damesringen. Dit merk staat ook open voor de wensen van de klant, handschrift logo's noem maar op geplaatst op de vingerafdruk om het geheel nog specialer te maken.

www.touchejewels.com

Het merk See You is al wat langer op de markt. Zij zijn sterk in sieraden die ruimte hebben voor asverwerking. see you is een merk dat breed is qua sieraden voor minder dan €100 kun je bij hen al terecht voor een mooi sieraad. Maar ook in het hoger Segment Is er een ruime keus in sieraden.

https://www.seeyougedenksieraden.n

Wij voeren o.a. de volgende aan

Merken