Jean d' Eve

Jean d'Eve Samara (1988-1998) De kenners hoef ik niet uit te leggen om welk horloge dit gaat, zeker de kenner uit Tilburg niet, aangezien het ontwerp van het uurwerk zijn oorsprong heeft in Tilburg heeft. Bedacht en ontwikkeld door Kinetron BV. De horloges die we in de winkel hebben liggen zijn geen nieuwe horloges, deze zijn opgebouwd uit nieuwe en bestaande onderdelen. Bij het uurwerk zijn alle bewegende delen vernieuwd, de kast is opnieuw wit of geel verguld.

Het kan dus zijn dat er een kleine oneffenheid in zit, dat hoort er bij. Dit horloge is voorzien van een batterij, deze gaat ongeveer 3 jaar mee en loopt dus continu.
Het horloge is ook te verkrijgen met een condensator, maar dan heb je de energiser pen ook nodig om het horloge weer te starten aangezien hij stopt met lopen wanneer hij 60 dagen niet is gedragen.

Refurbished prijs 875,- met een jaar garantie. Het horloge wordt geleverd in eem mooie BOX met het corresponderend serienummer van het horloge. (dit is de prijs met rundlederen band maar zonder Jean d'Eve vouwsluiting).

Op zoek naar iets aparts met een mooi verhaal? dan is dit het horloge waar je naar op zoek bent!

Wij voeren o.a. de volgende aan

Merken