Trouwringen

Als u gaat trouwen beseffen wij dat dit één van de belangrijkste momenten in uw leven zal zijn. Daarom hebben juwelier Leijnen een ruim assortiment aan trouwringen.
Naast de bestaande collecties is het ook mogelijk om een eigen ontwerp te maken. Samen met u bepalen we de kleur, de breedte, materiaal, de gravure en eventueel zelfs een vingerafdruk verwerkt in uw trouwring.

Om de ringen te vinden die bij u passen, willen wij u altijd op de best mogelijke manier en in alle rust te woord staan. Daarom is het ook mogelijk om een afspraak te maken in een van onze zaken. Samen met u en aan de hand van voorbeelden en eventueel het tekenen van een ontwerp, kunnen we aan al uw wensen voldoen.

Ook onze trouwring merken mogen er zijn, waarvan DORA ringen absoluut de mooiste collectie heeft, van simpel tot extreem. Vandaar dat we van DORA ringen de ruimste collectie in onze winkel hebben, de combinati prijs - kwaliteit is goed naar ons idee, vandaar dat we de andere merken minder promoten. Alle merken hebben een prachtig verhaal om "hun"merk heen, maar uiteindelijk gaat het om de ringen zelf. Bij DORA heb je de vrijheid te bewegin binnen de bestaande collectie, het wisselen van kleuren, ontwerp en het materiaal. Onze voorkeur gaat uit naar Platina, 18 karaat en 14 karaat goud. Maar voor mensen die minder uit willen geven aan deze ringen kun je bij DORA ook terecht voor 8 karaat goud en zilver..... bij de bestaande modellen. Zo komt het ook voor dat de dame een mooie 14kt gouden ring wordt uitgezocht met diamant, en dat voor de heer (die hem alleen draagt op de dag zelf), we hetzelfde model bestellen maar dan in zilver.

Wij voeren o.a. de volgende aan

Merken