Gaatjes prikken.... Hoe werkt het?

Bij Juwelier Leijnen kunt u terecht voor het prikken van gaatjes in de oren.

Met een tang prikken we vaak twee gaatjes tegelijk en omdat de tang zo snel de naald door de oorlel prikt kan dit pijnloos zijn.  Je voelt dan alleen een soort tik op je oorlelletjes en de oorbellen zitten direct in de oren. Het is de bedoeling dat deze oorbellen ± 6 weken in het oor blijven zitten en daarna mag er gewisseld worden met een ander paar oorbellen. U kunt alle dagen terecht in onze winkel met uitzondering van de zaterdag. Het prikken van gaatjes wordt gedaan bij kinderen vanaf 4 jaar.

Voor de kinderen die jonger zijn dan 4 jaar kunt U momenteel niet bij ons terecht. We hopen dit in de toekomst weer aan te kunnen bieden.

Gouden schiet oorbellen

Stalen en Titanium schiet oorbellen

Na verzorging gaatjes prikken

Na het prikken hoeft u nog maar weinig te doen om de gaatjes te laten vormen, één tot maximaal twee weken lang moet u druppelen met "Antisept" (dit krijgt u bij de aanschaf van de prikoorbellen), u druppelt tussen het oor en de oorbel, daarna draait u aan de oorbel om de vloeistof in het buisje te laten komen, mensen met lang haar kunnen beter een niet draaiende beweging gebruiken (links, rechts, links,etc,etc) zodat het haar niet in de oorkrul (stopper aan de achterzijde van de oorknop) draait. Zes weken lang blijven "draaien"aan de oorknop, daarna is het buisje gevormd.

Na zes weken mag u andere oorbellen in, zorg wel dat er bij kinderen onder de 13 jaar altijd iets van een oorbel gedragen wordt, anders groeit het buisje weer dicht.

Wij voeren o.a. de volgende aan

Merken