Maar al meer dan 93 jaar

Gespecialiseerd in horloges en sieraden

Nee helaas, ze bestaan niet meer, de grondleggers van ons bedrijf. Alles, of liever gezegd, bijna alles is verdwenen. Wat wij wel hebben geërfd is "de liefde en vakkennis"  zo nodig voor ons edelvak. 92 jaar zijn wij met drie generaties onze klanten met een vakkundig advies en service van dienst geweest.

Historie

Harrie Leijnen

Zo’n 80 jaar geleden opende de heer Harrie Leijnen zijn zaak aan de Piusstraat 45 te Tilburg. Na een aantal jaren werd het pand aan het Koningsplein gebouwd en daar heeft de 2e generatie Jules Leijnen het bedrijf voortgezet.

De 3e generatie; Jules Leijnen, heeft in 2006 het bedrijf uitgebreid door de Juwelier op het Wagnerplein te openen.

traditie

Gastvrijheid, service en vertrouwen

De traditie van gastvrijheid, service en vertrouwen hebben en zullen altijd hoog in het vaandel staan van de juwelierszaken.

Doordat het bedrijf al meer dan 92 jaar bestaat komt het voor dat families tot in de 3e generatie bij de juwelierszaken hun aankopen doen.

In de Tussentijd is er veel veranderd, in de tijd van Harrie en Jules Leijnen sr. tot nu, de verkoop van sieraden was altijd persoonlijk, advies op maat door de juwelier of een van de winkeldames.

Nu hebben we internet en adviseren de mensen zichzelf en zien we de verkoop van bepaalde artikelgroepen dalen door de verkoop hiervan op internet, vooral bij de modemerken in het horlogesegment is dit gebeurd, daarom hebben we deze groep verkleint, en zijn ons weer meer gaan specialiseren in de gouden sieraden, dat schept volop mogelijkheden voor ons als speciaalzaak.

De technieken die we gebruiken zoals het 3d-Cad tekenen, en het gieten van goud van de klanten zelf zijn nu regelmaat.

terug naar de ambacht

In deze moderne tijd

Ook de sieraden uit onze eigen collectie doen het goed, want buiten het model, zijn het wisselen van de kleur van het goud en de maat geen probleem meer, terwijl je bij een standaard ring of sieraad afhankelijk bent van wat de leverancier je aanbiedt.

Juwelier Leijnen is dus meer dan ooit een speciaalzaak, waar we de moderne technieken combineren met de tradionele cadeau's. Voor de derde generatie geldt de term "terug naar de ambacht" het meest.... in deze moderne tijd!

Wij voeren o.a. de volgende aan

Merken